Kunstsmullen 2018 bijdrage KKE


Lustrum KunstSmullen.
Vijf jaar geleden werd de eerste versie van Kunstsmullen gehouden. De route voerde toen door het bos en langs de grensmuren en -sloten van het Heezer kasteel, en was zo’n succes dat een jaarlijkse herhaling met steeds weer nieuwe kunstwerken gerechtvaardigd bleek. En elk jaar werd het professioneler qua opzet, temeer omdat we vorig jaar door omstandigheden en geheel bij toeval ontdekten dat er in Heeze nóg een schitterende locatie is waar het tentoonstellen van ruimtelijke objecten volledig tot  zijn recht bleek te komen: de bossen en vennen op Landgoed Kapellerput aan de Somerenseweg 100. De kunstroute duurt van 12 oktober tot 12 november.
Dit jaar dus het lustrum en het einde is nog niet in zicht. Deze keer geen thema, maar wel schitterende bijdrages, ook van diverse leden van onze Kunstkring. Jantine van de Wal, Heleen Jurgens, Jan van de Akker, Bert Keet en Sjef Cox doen mee. En postuum een gewichtige bijdrage van Chris Derksen. Mirjam van Asten en Sjarl Jansen hebben ter plekke geholpen tijdens de inrichting.
Tevens doet een aantal beeldhouwers “live” een flinke duit in het zakje. We nemen namelijk onze eigen tent mee en slaan die op op het gazon naast het hoofdgebouw. Dan gaan we de bezoekers laten zien wat voor werk wij zoal maken en hoe een beeld tot stand komt. Dat is in het komend  weekeind, dus 13 en 14 oktober.
Voorzitter
Sjaak van Galen
Pieter Theeuwenlaan 10
5591EJ Heeze
info@kunstkringeymerick.nl
Penningmeester
José Wouters
Kruis 24
5591LA Heeze
Secretariaat
Lenie van den Akker
Bovenland 8
5663 HP Geldrop
Kamer van Koophandel
nr. 17158658
Bankrekening
NL41RABO0159794498
tnv Kunstkring Heeze-Leende-Sterksel


© 2023 Copyright Kunstkring Eymerick | Contactgegevens