Creatieve Heidedagen 2015

Creatieve Heidedagen 2015

Creatief weekend op de Strabrechtse Heide
 
In het weekend van 12 en 13 september a.s. organiseert Kunstkring Eymerick haar jaarlijkse creatieve dagen in de natuur.
Schilders, beeldhouwers, maar zeker ook fotografen, componisten, schrijvers, dichters e.d. kunnen zich laten inspireren door het natuurgebied de Strabrechtse Heide, wetende dat de heide een rijke historie heeft. Dus volop invalshoeken voor inspiratie.
Het programma is bedoeld voor volwassen kunstenaars met een grote of kleine ‘k’, en er zijn ook leuke dingen voor kinderen te doen.
 
Kinderen kunnen onder leiding van hun (groot)ouders of een bevriende kunstenaar, tegen betaling van materiaalkosten, hun eigen schilderij of beeld maken.
 
Staatsbosbeheer verleent de Kunstkring dit weekend weer gastvrijheid, en daarmee de jongere en oudere, de beginnende en gevorderde kunstenaars, ongeacht of ze lid zijn van Kunstkring Eymerick. En Heidecafé  “D’n Vrije Vogel” verzorgt de inwendige mens met een heerlijke heidelunch en of soep.
Dat alles is een solide basis, maar ú maakt dit weekend tot een succes!
 
In voorgaande jaren trok het evenement veel belangstelling van geïnteresseerde  kijkers die al wandelend of fietsend van dit creatief evenement kwamen genieten. Dit jaar zal het niet anders zijn.
 
Deelname is voor leden van Kunstkring Eymerick gratis, de koffie en gebak bij de ontvangst op beide dagen om 10.00 uur en een goed glas wijn ter afsluiting van het weekend op zondag om 16.30 uur zijn daarbij inbegrepen. Niet-leden betalen hiervoor slechts € 5,- per dag. De lunch en overige consumpties kunnen worden afgenomen bij Heidecafé “D’n Vrije Vogel”.
 
Ter wille van de organisatie graag aanmelden op beeldhouwer@sjefcox.nl ,  maar u kunt ook ’s morgens besluiten te komen om deel te nemen aan dit inspirerende evenement.
 
Voor meer informatie over de creatieve dagen in de natuur of lidmaatschap van de Kunstkring kunt u terecht op www.kunstkringeymerick.nl.
 
Opgemerkt zij dat iedereen die ‘scheppend bezig is in een creatief proces’ lid kan worden van deze energieke  Kunstkring.  Een gedegen opleiding is geen vereiste, maar het helpt natuurlijk wel.
 

Foto 2

Foto 3

Foto 4

Foto 5

Foto 6

Voorzitter
Sjaak van Galen
Pieter Theeuwenlaan 10
5591EJ Heeze
info@kunstkringeymerick.nl
Penningmeester
José Wouters
Kruis 24
5591LA Heeze
Secretariaat
Lenie van den Akker
Bovenland 8
5663 HP Geldrop
Kamer van Koophandel
nr. 17158658
Bankrekening
NL41RABO0159794498
tnv Kunstkring Heeze-Leende-Sterksel


© 2023 Copyright Kunstkring Eymerick | Contactgegevens