Suz Spetter

Ik ben Suz Spetter geboren in een dorpje in het Limburgse  Stramproy en kom uit een gezin dat  vrij kunstzinnig is.  Al heel vroeg was ik in de weer met aquarel- schetsen en tekenen  en heb dit  verder opgepakt  toen mijn 2 kinderen de leeftijd bereikte  dat ze me niet meer zo nodig hadden.   Ik  stopte met mijn werk op de sportschool  waardoor er voor mij meer ruimte en tijd vrij kwam om dit verder te ontwikkelen .

Met veel plezier  heb ik wat  lessen gevolgd bij onder andere Rob Kars in Weert .  Dit  wilde ik   verder onderzoeken door een  studie te gaan volgen aan de kunstacademie in Arendonk. Hier ben ik in het jaar van 2005 met schilderen in olieverf begonnen  en heb gedurende  7 jaar studie verschillende technieken onderzocht.  Mijn  inspiratie tijdens mijn studie haalde ik onder andere uit de prachtige  grote werken van Philippe Pasqua en Jenny Saville waar ik  veel bewondering voor heb.  Voor mijn afstudeer project richtte ik me op de mens en zijn beweging waar ik altijd al geïnteresseerd  in was en wat  elk mens juist zo typeert !   Deze collectie heb ik in het voorjaar van 2012 met enkele mede kunstenaars van de kunstacademie Arendonk onder de naam “de tafel van negen” geëxposeerd  in een prachtige ruimte ”Petit Paris” te Tilburg.

Enkele van mijn werken kun je via deze website bekijken en indien men hier verder geïnteresseerd in is kun je contact met mij opnemen via suz.gm@hotmail.com.

 

 

Bankrekening
NL41RABO0159794498
tnv Kunstkring Heeze-Leende-Sterksel
Kamer van Koophandel
nr. 17158658
Penningmeester
José Wouters
Kruis 24
5591LA Heeze
Voorzitter
Sjaak van Galen
Pieter Theeuwenlaan 10
5591EJ Heeze
info@kunstkringeymerick.nl
Secretariaat
Lenie van den Akker
Bovenland 8
5663 HP Geldrop


© 2021 Copyright Kunstkring Eymerick | Contactgegevens