Marianne Baijens

Marianne Baijens opgegroeid in de dorpskern van Heeze. Na ruim 30 jaar met haar gezin te hebben gewoond in de omgeving Rotterdam is weer terug gegaan naar haar roots. Ze heeft van haar liefde en passie voor het leven, de mens en creativiteit, haar werk gemaakt. Ze is werkzaam als kunstschilder, creatief coach/ therapeut en schilder docent.

Marianne Baijens schildert graag wat dicht bij haar ligt en/ of bij een ander. Portretten van mens en dier, huizen, stadsgezichten, landschappen, zeegezichten en kledingstukken etc. Eigenlijk schildert ze alles wat haar of jou dierbaar is. Maakt anderen eigen wat ze zelf heeft geleerd. Technieken om te schilderen en te tekenen, ??haar visies en inzichten. Vooral lekker je eigen ding doen en spelenderwijs blijven leren en ontdekken.

In een landelijke sfeer op haar boerderij de Maria Hoeve in Leende, geeft ze je de vrijheid om je in een open en warme sfeer te ontwikkelen en helemaal vrij te voelen.

Ze geeft je de handvatten om te leren schilderen .Als je dan even vastloopt en wat tips of inspiratie nodig hebt, staat ze meteen voor je klaar om je te helpen op een manier die bij jou past, die jou prikkelt, inspireert en verder brengt. Zo kun je je heerlijk ontspannen ontwikkelen. En vooral ook genieten!

Spreekt dit je aan? Kijk dan op haar website.

www.mariannebaijens.nl

info@mariannebaijens.nl

06-29075875

Bankrekening
NL41RABO0159794498
tnv Kunstkring Heeze-Leende-Sterksel
Kamer van Koophandel
nr. 17158658
Penningmeester
José Wouters
Kruis 24
5591LA Heeze
Voorzitter
Sjaak van Galen
Pieter Theeuwenlaan 10
5591EJ Heeze
info@kunstkringeymerick.nl
Secretariaat
Lenie van den Akker
Bovenland 8
5663 HP Geldrop


© 2021 Copyright Kunstkring Eymerick | Contactgegevens